KÜTAHYA / ÇAVDARHİSAR - Çavdarhisar Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencileri tarafından Ramazan-ı Şerif Programı düzenlendi. İlçe milli eğitim müdürümüz Sayın Ginyas KAYA, İlçe Müftümüz Sayın Erkan AKSU, İlçe Vaizimiz Sayın Mücahit KARAZEYBEK ve öğrenci velilerinin katıldığı programda; Semazen Gösterisi, Ortaoyunu, Hacıvat-Karagöz, Meddah, Ramazan Davulcularının mâni atışmaları gibi Ramazan-ı şerif ayına özgü etkinlikler yer aldı. Son olarak öğrencilerden oluşan ilahi korosu seslendirdikleri eserlerle dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

Mrt

Çavdarhisar İlçe Hastanesi personellerinden Ebe Nagihan YOLCU tarafından okulumuz öğrencilerine sağlıklı beslenmenin ve hareketli bir yaşamın vücudumuza faydaları anlatıldı. Obezite ile ilgili bilgiler verildi.

Sağlıklı yaşam eğitimlerimiz belirli periyotlarda devam edecektir.

Vermiş olduğu eğitim ve güzel sohbetleri için Nagihan Hanıma okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Çavdarhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin değişik oyunlarla matematik dersini öğrencilere daha ilgi çekici kılmak için hazırlamış oldukları yarışmaya okulumuz öğrencilerinin ilgisi yoğun oldu.

Kim Milyoner Olmak İster, Kelime Oyunu gibi oyunlarla öğrencilerimiz hem bilgilerini tazelediler hem eğlendiler.

Yarışmayı organize eden Çavdarhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Serkan DAŞGIN, Matematik Öğretmeni İsmail YILMAZ ve değerli öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

İnsanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve halkımıza daha sağlıklı bir hayat sağlamak için onurlu ve kutsal bu görevi emekle, sevgiyle, bilgiyle, şefkatle ve çok büyük bir özveri ile yerine getirmeye çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun.

Mrt

DÜNYA Pİ GÜNÜNDE BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZLE TAVUKLU Pİ-LAV YEDİK.

ETKİNLİĞİMİZDE BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ GİNYAS KAYA VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ MURAT ŞAHİN'E TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

14 Mart tarihi Dünya genelinde pi günü olarak kutlanmaktadır. Okul olarak biz de kutlamayı ihmal etmedik. Öğrencilerimiz pi sayısının gizemi hakkında bilgi sahibi oldular. Okulumuz Matematik Öğretmeni Gülüstan hocamızın öğrencilerimiz için hazırladığı Pİ sembolü kurabiyeler dağıtıldı afiyetle yenildi. Gülüstan öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 11.03.2022 Cuma günü İstiklal Marşı'nın kabulü ve Milli Şairimiz M. Akif ERSOY'u anma programı okulumuz çok amaçlı salonunda düzenlendi. Program tüm şehitlerimiz anısına düzenlenen saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından okulumuz Türkçe öğretmeni Emeti EKİCİ günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirdi.

Ardından öğrencilerimiz günün anlam ve önemine hitap eden şiirler okudular.

Oratoryo gösterisi ve piyes gösterisinden sonra programımız sona erdi.

Programımıza İlçe Kaymakamı Metin KORKMAZ, Belediye Başkanı Halil BAŞER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ginyas KAYA, kamu kurumlarında görev yapan idareciler ve değerli velilerimiz katılmıştır. Programımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

04.03.2022 tarihinde saat 11:30 da Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan deprem tahliye tatbikatını herhangi bir aksaklık çıkmadan gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi doğal afetler ve depremler hakkında bilgilendirdik. Tatbikatımızı başarıyla tamamladık. Tatbikatımıza katılan İlçe Kaymakamımız Sayın Metin KORKMAZ'a , İlçe Belediye Başkanımız Sayın Halil BAŞER'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ginyas KAYA'ya, İlçe Yazı İşleri Müdürümüz Sayın Ali KARAAĞIL'a ve bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE ÇAVDARHİSAR HALK EĞİTİM MERKEZİ BÜNYESİNDE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.

ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM VEREN ÇAVDARHİSAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ REHBER ÖĞRETMENİ AHMET ŞAHİN HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ YETKİLİSİ SAYIN PINAR BOZAN OKULUMUZU ZİYARET EDEREK OKULUMUZDA ÖDÜNÇ KİTAP STANDI AÇMIŞTIR.

ÖĞRENCİLERİMİZ İLGİSİNİ ÇEKEN KİTAPLARI İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ SİSTEMİNE ÜYE OLARAK ALMIŞLARDIR.

OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRABİLMEK ADINA İKİ HAFTADA BİR OKULUMUZDA STAND AÇACAĞINI BELİRTEN PINAR HANIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

İLÇE VAİZİMİZ MÜCAHİD KARAZEYBEK'İN MİRAÇ KANDİLİ VESİLESİYLE ÖĞRENCİLERİMİZİ ZİYARETİ

KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DERGİSİ ÇALIKUŞU OKURLARIYLA BULUŞTU

ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ